NEKED ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE

mert hiszünk az önfeledt nevetés varázserejében

Az utóbbi hónapok legtöbbünknek csőstül hozták a változásokat. Annyira intenzíven igyekeztünk megválaszolni a jövőnket illető kérdéseket, mélyre ásni és mindent újragondolni, hogy megfeledkeztünk a felhőtlen nevetés fontosságáról.
Éppen ezért összefogtunk Mórocz Katával, az önismereti trénerünkkel és közösen egy olyan programot álmodtunk meg, ami a mindennapi örömök megélésére fog minket inspirálni 
anélkül, hogy túl komolyan vennénk a dolgokat - tudod, olyan olaszosan 🍭🍕🍦

Mikor? július 16. és 27. között.
Hol? Online térben, illetve 3 alkalommal személyesen is találkozunk budapesti helyszíneken.
Hogyan?
1. Az önismereti program részeként minden nap kapni fogsz egy rövid videót, amit kényelmesen, a saját id
őbeosztásod szerint dolgozol fel. Az esemény tehát online felületen zajlik.
2. Ezt 3 ízig vérig olasz gasztro programmal egészítjük ki, mert hiszünk abban, hogy egy finom pizza és tészta mellett sokkal jobban esnek ezek az inspiráló beszélgetések is.


Vagyis 10 napon keresztül tudatosan figyelsz majd arra, hogy megéld az örömöt, hogy boldognak érezd Magad, hogy igazán feltöltődj, mindezt egy szuper csapat támogatásával.

MIT AD NEKED EZ A 10 NAP? 

 • A KÖZÖSSÉG INSPIRÁLÓ EREJE:
  A Csapat garantáltan motiváló, pozitív szemléletű nőcikből és férfiakból fog állni.

 • RÁD SZABOTT PROGRAM:
  A retreat egy közös workshoppal indul, ahol eszközöket kapsz ahhoz, hogy összerakd azt a 10 napot, ami számodra a legnagyobb feltöltődést fogja adni. Így mindannyian ugyanazokat a pozitív érzéseket keressük majd minden nap, de olyan egyedi feladatokon keresztül, ami a mindennapjainkhoz is illeszkedik. Mi adjuk a keretet, Te pedig feltöltöd inspiráló tartalommal!

 • DOLCE VITA HANGULAT:
  3 alkalommal dolce vita hangulatban találkozunk, eszünk, iszunk, kapcsolódunk, nevetünk, reflektálunk és támogatjuk egymást abban, hogy a 10 napos retreat alatt tényleg igazán feltöltődjünk örömmel.
  Ezeken az alkalmakon garantált lesz az őszinte, elvárásmentes kapcsolódás, hiszen Kata tapasztalt facilitátorként pillanatok alatt csapatot fog belőlünk kovácsolni.
  (A budapesti személyes találkozók tervezett időpontját lentebb találod.)

 • ÖNISMERETI GYAKORLATOK:
  A 10 nap alatt olyan önismereti gyakorlatokkal ismerkedhetsz meg, amelyek pozitív pszichológiai alapokon nyugszanak, és amelyek bizonyítottan hozzájárulnak a jóllétedhez. Az örömmel, mint érzelemmel foglalkozunk, így az érzelmi intelligenciád, rugalmasságod is fejlődik a program alatt. Felfedezed, hogy igenis van ráhatásod arra, hogy mennyi örömöt élsz meg a mindennapjaidban. Ezt a tudást a közös találkozókon élő workshopok formájában, a találkozók között pedig online videós és írott formában kapod meg, a napi témáinkhoz igazodva. Az önismereti programba Kata belesűríti mindazt a tudást, amit az örömről, mint érzésről tanult, így kézzelfogható technikákat tanulhatsz, amik később is Veled maradnak.

 • JÓGA & ÖRÖM MEDITÁCIÓS GYAKORLATOK:
  Anett, a Divine Souls' Mission jóga oktatója 4 alkalommal, a nap témajához kapcsolódva oszt meg velünk egy-egy 10-20 perces, vezetett jóga/meditációs gyakorlatsort. Ezeket később is bármikor megismételheted, ha szükségét érzed.

 • INSPIRÁCIÓ BALIRÓL, AZ ISTENEK SZIGETÉRőL:
  Ismerd meg balinéz barátunkat, Agungot, aki új perspektívába helyezi nekünk a hála és a bizalom jelentőségét.

 • RÁADÁS AJÁNDÉK - KEDVEZMÉNYES ELŐJELENTKEZÉS BALIRA
  Ti fogjátok elsőként megtudni a 2021 tavaszra tervezett önismereti táborunk időpontját, amire mindenki más előtt Early Bird kedvezménnyel tudtok regisztrálni.

Image by Caju Gomes
KIKNEK AJÁNLJUK?

Neked szólnak a Dolce Vita Napok, ha:

 •  a sok változás után szívesen vennéd egy kicsit lazábban az életet

 • szeretnéd 10 napig mindennap megélni az örömöt, élvezni a napsütést, egymást társaságát, finom ételeket, hogy feltöltődj és teljes erővel tudj belevágni a nyár jókedvébe

 • érdekelnek az önismereti témák, szívesen foglalkozol saját Magad megismerésével különböző szemüvegeken keresztül

 • szeretsz új embereket megismerni, egy támogató közösség részese lenni

Image by Inga Barma
Image by Jonathan Bean
MENNYIBE KERÜL MINDEZ?

Több opciót állítottunk össze 29.000 Ft és 59.000 Ft közötti értékben. Amennyiben a közösségi és az olasz élményt fokozni szeretnéd, úgy javasoljuk, hogy válaszd a legnagyobb csomagot. Ha pedig leginkább az önismereti részre fókuszálnál, úgy tökéletes választás az induló csomag is.

A szabad helyek száma limitált: 16 fő.
Jelentkezési határidő: július 11. 


A változtatás jogát fenntartjuk.
 

kelsey-chance-ZrhtQyGFG6s-unsplash.jpg

MELYIK PROGRAMOT ÍROD FEL A NAPTÁRADBA? 

Takeout Pizza

10 napos program 1 extra workshoppal
29.000 Ft

A Dolce Vita Napok alatt egy zárt, közös platformon fogod megkapni az adott napi szöveges és videós anyagokat, amit bármikor feldolgozhatsz. Ez áltagosan 20-60 percet vesz majd igénybe naponta. 

Ez a csomag a fentieken túl tartalmaz egy 3 órás kötetlen workshopot is, ahol eszközöket kapsz ahhoz, hogy összerakd azt a 10 napot, ami Számodra a legnagyobb feltöltődést fogja adni.
 

Vendégünk vagy egy mennyei olasz vacsorára, ami pillanatok alatt egészen Nápolyig repít majd.

MIKOR?
július 16-án  (csütörtök) 18:00-tól

HOL?
a IX. kerületi POMPÁS-ban. Ha még nem voltál, tutira imádni fogod, nekünk is szerelem volt els
ő látásra.

kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash.jpg

10 napos program 2 extra workshoppal
44.000 Ft

Ez a csomag az előzőhöz képest pluszban tartalmazza a 10 napos retreat záró eseményét is, ahol a toszkán hangulatú helyszín és olasz séfünk garantálják a mediterrán hangulatot. No meg némi bor.

Pietro egy 3 fogásos olasz vacsora hozzávalóival vár minket. A f
őételt közösen fogjuk elkészíteni, éppúgy, mint egy naaagy olasz család, közben pedig borozunk, sztorizunk, és nagyokat nevetünk.
Kata, az este facilitátoraként egészen biztos, hogy nem lesz könny
ű helyzetben :))

MIKOR?

július 27-én (hétfő) 18:00-tól

 

HOL?

a budai oldalon található, Kitchen Factoryban

Fresh Homemade Pasta

10 napos program 3 extra workshoppal
59.000 Ft

Ez a csomag az előzőhöz képest pluszban tartalmaz egy félidei kulináris légyottot, ami 100%-ban Neked szól, ha Te is annyira imádod az olasz tésztát, mint mi. Itt ugyanis a gyúráson és a nyújtáson lesz a hangsúly - na meg az isteni szószokon. Aki pedig bevezet minket a tészták világába, az nem más, mint Sümegh Réka, aki néhány éve a jogi karrierjét hátrahagyva vágott bele egy olasz gasztro tanulmányútba, ami alatt az olasz tanyavilág részévé válva a legautentikusabb forrásokból tanulta meg a tésztakészítés csínját-bínját. Olyan lelkesedéssel beszél búzáról, tésztáról, az olasz mentalitásról, hogy utána azt érzed, Te is Olaszországba szeretnél költözni

MIKOR?

július 22-én (szerda)18:00-tól

 

HOL?

a Borganika Stúdióban (a Klauzál téri piac 1. emeletén)