MEGJELENÉSEINK

amikor egy inspiráló sztori & egy izgalmas platform találkozik

image (31).png

A Vital Magazin februári számában Zsuzsi megoszt néhány megindító pillanatot az őszi táborból, és mesél arról is, amikor balinéz barátunk - aki a királyi család egyik sarja - vendégül látott minket az otthonában.
(54.-55. oldal)

"Amikor hétfőtől vasárnapig, reggel 8-tól este 11-ig tart a munka... akkor az ember felteszi magának a kérdést, hogy miért csinálja."


Egy szívből jövő interjú a Divine Souls' Mission alapítóival.

Kíváncsiak vagytok arra, hogy ha az utazás szeretetét, a jó kapcsolati hálót, a sales területen szerzett tapasztalatot összegyúrjuk és rakunk hozzá egy kis “Balivarázst”, mi lesz belőle? Lukács Zsuzsi a vele készített interjúban beavat minket ennek az esszenciájába.

"A magyar piacon hiánypótló szolgáltatásukkal elsősorban azokat a nőket szólítják meg, akik kiszakadnának a mindennapok mókuskerekéből és zajból, teret adva új impulzusoknak és a hosszú távú feltöltődésnek."

"Ivett, a 10 évig tartó multis, biztonsággal kecsegtető munkát, cserélte le egy álmokkal teli jövőért Szingapúrban. Barátnőivel megalapította a Divine Souls' Mission-t, melyben elfoglalt, feltöltődésre vágyó nőknek biztosít testi-lelki kényeztetést Balin!"

"Harmónia, önismeret, kikapcsolódás, kaland, jóga, inspiráció, egy másik kultúra és egy fantasztikus helyszín.

Ivett, Zsuzsi és Anett közös vállalkozását ismerhetitek meg a legújabb Innovatin sztoriban."

  • Instagram Social Icon

©2019 Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

 💌divinesouls.mission@gmail.com