top of page

ÉS AKIK EZT MEGÁLMODTÁK NEKED

Ismerj meg minket

IMG_2497.jpg

3 magyar nő, 2 barátság, 1 otthoncsere
Ezek kellettek ahhoz, hogy aztán egy távoli kontinensen megszülessen a magunk között csak "Women Power"-nek becézett ötlet. 2018 ősze óta dolgozunk, hogy megalkossuk a Divine Souls' Mission-t, és azóta többezer percnyi időzónákat átívelő skype egyeztetés van mögöttünk. 
Sokmindenben különbözünk, éppen ezért kiválóan kiegészítjük egymást, ami gördülékennyé és eredményessé teszi a közös munkát.

Az értékeink viszont azonosak: fejlődés, inspiráció, értékteremtés

864A8718.jpg

"A Divine Souls' Mission Balin nem csak egy 10 napos trópusi vakáció. Azért hoztuk létre, hogy valódi értéket teremtsünk, egy olyan feltöltődési alternatívát nyújtva ezzel, amiből aztán lehet táplálkozni a mindennapok valóságába visszatérve is. 2016 óta élek Ázsiában, az elmúlt 10 évben hazai és nemzetközi pénzintézeteknek dolgoztam, így pontosan tudom, hogy mit jelent a mókuskerékből kiszakadva lecsendesedni és befogadni egy távoli kultúra kincseit. Pontosan tudom, hogy mekkora bátorság kell egyedül belevágni egy ilyen útba, még akkor is, ha minden egyes részlete vonz. Mindegyik Bali látogatásom olyan értékes tapasztalásokat és felismeréseket adott, ami aztán az életem része lett. Később tudtam meg, hogy honnan erednek ezek a különös energiák:  Bali két Föld csakra vonal metszeténél található, emiatt itt minden hatás felerősödik és gyorsabban mennek végbe különböző változások. Ez nem egy idilli álomvilág, szegénység és lelki gazdagság; szemét és lélegzetelállító környezeti adottságok; jó és rossz mind megférnek egymás mellett. Éppen ez adja az egységét és hitelességét. Rajtad múlik, hogy mit viszel haza belőle."

Hegyi Ivett - én szólok Hozzád az online felületeinken

IMG_4520.JPG

"6 év - egészen pontosan ennyi idő telt el az első munkában töltött napom óta. 6 év, mely elengendő idő arra, hogy az ember lássa és érzékelje az összefüggéseket, a miérteket? a hova továbbokat? Megszámlálhatatlan munkaóra és kapcsolat, ami felhalmozódott ez idő alatt, a tapasztalat a tapasztalás, amikért igazán hálás lehetek. Salesesként kezdtem és azóta is - ha más iparágban is - salesesként dolgozom. Imádom a szakmám, mert olyan értékes emberekkel ismerkedhetek meg, akik lelkesítenek, tágítják a látókörömet és folyamatosan inspirálnak. És hogy mi az én miértem? Óriási lelkesedéssel tölt el, amikor én is értéket adhatok a körülöttem lévőknek. Ha olyat adhatok magamból, amitől a másik több lesz, ami elindítja a gondolatait és azt a bizonyos pluszt adja meg az általa épített kirakósban, amivel az egész olyan kerekké válik. Én ezt látom a Divine Souls projektben. Balin, ami befogad, értéket ad és amit örökre a szívedbe zársz. Bali, ami a 33 országom közül az egyik legkedvesebb."

Lukács Zsuzsanna - én vagyok az, aki felhívlak, ha kérdésed támad

864A8886-2_edited.jpg

"Bár mindig is karierre vágytam, ezért folyamatosan tanultam, de valahogy a szabadság- és utazásvágyamat soha sem tudtam lekorlátozni egy jól fizető állásért. Így számos területen próbálkoztam már, mindenhol a maximumra törtem, majd el is hagytam, mielőtt túl sok kötöttséget és egyre kevesebb kihívást hozott volna magával a siker. Voltam már Magyarország Szépe, értékesítési vezető, dolgoztam és éltem különböző országokban, tanultam nyelveket, szereztem diplomákat. Szerecsés vagyok, hiszen kevesebb, mint 10 év elég volt hozzá, hogy megtudjam mit is akarok igazán. Emberekkel foglalkozni, utazni és megosztani a tudást, amit rövid, de igen intenzív életem alatt felhalmoztam.
Így jött a képbe a Divine Souls' Mission.
Utazni hobbiból, csak a felfedezés élménye miatt már nem ad annyi örömöt, mint az első 50 országban adott, ahol jártam. Úgy gondolom, sokkal értékesebb az az úticél, ahová az ember tanulni vagy a tudását átadni megy. Az igazi kiszakadás a mindennapokból, új apró szokások kialakítása, más kultúrák jó dolgainak eltanulása. Ilyen számomra a joga, amit indiai utazásom alatt tökéletesítettem annyira, hogy egy jogatanári végzettséget is szereztem. A mi generációnknak már a világ a játszótér és az utazás élménye egy olyan varázslat, amit receptre kellene felírni az embereknek telente, hogy a negatív dolgok, betegségek úgy peregjenek le róluk, mint a frissen hullott porhó!
Ehhez tökéletes célpont Bali, hiszen minden eddigi látogatásom során más arcát mutatta, van benne valami megmagyarázhatatlan vonzás, ami az arra nyitott lelkeket visszahívja. Ha részese leszel egy ilyen sorsfordító programnak, akkor hamarosan te is megtapasztalhatod a Bali élményt."

Maximovits Anett - velem találkozol a jóga órákon

bottom of page