GYIK

A válaszok, amiket keresel

EZ EGY JÓGA TÀBOR? PROBLÉMA, HA NEKEM NINCS JOGA TAPASZTALATOM?

Nem, ez nem egy jóga tábor, noha minden nap lesz lehetőség egy isteni közös jógával indítani. Egyik programunk sem kötelező, de őszintén javasoljuk, hogy csatlakozz, hiszen fantasztikus lendületet ad majd a reggelednek. Egyáltalán nem probléma ha kezdő vagy.  Anett, a jóga oktatónk a csapat szintjének megfelelően fogja az órákat összeállítani, és különböző nehézségű gyakorlatok közül választhatsz majd - ami csak jólesik a testednek és a lelkednek.

KINEK SZÓL A TÁBOR? KIK LESZNEK OTT?

Ez a tábor fejlődni vágyó, ambíciózus nőknek és férfiaknak szól, akik kiszakadnának az irodai mókuskerékből, ahol megállás nélkül 120%-on pörögnek. Olyan "isteni lelkeknek", akik elég bátrak, hogy kilépjenek a komfort zónájukból és csak önmagukra figyeljenek 10 napon keresztül; kíváncsiak és befogadóak. Számtalan közös program vár majd Rátok, ami mind azt támogatja, hogy egy egymást inspiraló csapat kovácsolódjon össze a résztvevőkből.  Egyáltalán nem kell attól tartanod, hogy magányos leszel - nyugodtan vágj bele egyedül. Mi óriási szeretettel várunk!

BALIRA KELL VÍZUM ÉS OLTÁS?

Balin 30 napig vízum mentesen tartózkodhatnak a magyar turisták, így nem kell előzetesen vízumot igényelni. 
Nincs kötelező oltás sem, azonban javasolt igen. Bővebb infót itt találsz:  LINK 
Amire kiemelkedően fontos odafigyelni, hogy a csapvíz Balin nem iható. Minden tudnivalót utazás előtt összegyűjtünk majd Neked, és egy pakkban kapod meg.

A CSOMAG NEM TARTALMAZZA A REPJEGYET? VAN TIPPETEK, HOL ÉRDEMES AZT MEGVENNI?

Jó hírünk van, a tavaszi női tábor csomagjába bekerültek a repjegyek is, így már azzal sem kell bajlódnod.
A húsvéti vegyes tábor csomagja pedig valóban nem tartalmazza a repülőút árát, viszont
IDE kattintva számos utazási, megtakarítási tippet oszt meg Veled Anett - és találsz segítséget a repülőjegy kapcsán is. 
Előljáróban úgy tudsz tervezni, hogy Budapest - Denpassar (Bali fővárosa) oda-vissza kb 230.000 Ft-ba kerül, attól függően, hogy mikor veszed meg a jegyet és melyik légitársaságot preferálod.