top of page
Álomtábor Balin.jpg

NEKED ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE

Bali kincseiből válogatva 

ERRE AZ ÚTRA MÁR CSAK EGYETLEN HELYÜNK MARADT.
 

Hogy ez a trópusi álom út egyben egy álommegvalósító belső utazás is legyen, 8 nap erejéig a Divine Souls' Mission Csapata kiegészül Tölgyessy Zsófival, Magyarország szívközpontú coach-ával. A tábor alatt közösen felfedezzük az Istenek szigetének izgalmas csodáit, és közben töltjük a testünket és a lelkünket is. A programok abban fognak Téged támogatni, hogy merd valóra váltani az álmaidat, és azt az életet éld, amit valóban szeretnél, hiszen Te írod a saját sztoridat! 

Az életreszóló élményeken túl egy olyan gondolkozásmódot és eszköztárat kínálunk Neked, amit hazatérve is használni tudsz majd a mindennapokban, hogy a Bali varázs sokáig megmaradjon.


UTAZÁS:
Indulás: november 10-én. Hazaérkezés: november 19-én. 
Nem kell bajlódnod a repjegyvásárlással és a járatok összehangolásával, a csomagba kiváló útvonalú repjegyeket választottunk (1 átszállás) a világ egyik legjobb légitársaságával. A Csapat együtt utazik. 


 

BALI PACK:

 • 8 nap, 7 éjszaka egy- vagy kétágyas elhelyézessel. (az árakat lent találod)

  • 5 éjszaka a sziget spirituális fellegvárában, dzsungel kilátással, medencével ellátott balinéz ékszerdobozban, reggelivel. (kisvideó)

  • 2 éjszaka az Indiai-óceán mellett, egy gyönyörű hotelben, medencével és reggelivel (kisvideó)

 •  kirándulások transzferrel, helyi idegenvezetővel, belépőkkel:

  • mesezöld rizsteraszok

  • kipróbálhatod az instahíres Bali hintát is, ami a dzsungel fölé repít
  • vízesés fürdési lehetőséggel

  • kávéültetvény vizit kóstolóval

 •  egzotikus programok a tradicionális balinéz tematika jegyében, például:  

  • meghitt vacsora egy balinéz család otthonában, ahol nincsenek tabu kérdések

  • isteni felajánlások készítése kókuszból és virágokból 

  • balinéz tánc és népviselet 

 • spirituális szertartások, amik segítik a szellemi, lelki megtisztulást. Akár hiszünk benne, akár nem, mindenképp különleges élmény és kiváltság megtapasztalni a miénktől ennyire eltérő szokásokat. 

  • meditációval és áldással egybekötött, vezetett tisztítóceremónia egy helyi forrás gyógyító kristályvizében, egy balinéz templom menedékében

  • álom-manifesztáló tűz szertartás egy balinéz főpap vezetésével, a hotelünk virágokkal díszített udvarában

 • minden nap vezetett jóga és meditációs szeánszok a természetben, amik ​egyensúlyba hoznak és támogatnak a tábor csodás pillanatainak minél mélyebb megélésében. Az egyes alkalmakon a testünk főbb energiapontjait fogjuk megerősíteni, ezzel olyan pozitív hatást teremtve, ami életünk minden területén minőségi változást indíthat be.

 • kényeztető balinéz masszázs (60 perc) 

 • reptéri transzfer Balira érkezéskor és távozáskor 

 • megbízható, helyi szolgáltatókkal való együttműködés 

 • a szervezők folyamatos rendelkezésre állása a helyszínen (magyar nyelven) 

 • garantáltan inspiráló közösség elvárások nélkül, egymást motiválva 

 
Ezen túl vendégünk vagy egy 'Isten hozott Balin!' vacsorára, illetve az utolsó este egy közös gála vacsorára
 

Bali. Pálmafák. Naplemente.

ÁLOM PACK:​

Rengeteg csodában, nevetésben és kalandban lesz részed, de sokat fogunk befelé is figyelni, hogy egyre inkább kapcsolódj a szívedhez és azt az utat járd, amit valóban szeretnél.

 • Már november 10. előtt is elindul az utazás, hiszen Zsófi fél napos Álom Workshopján, (amit az utazás előtt tartunk a Csapattal előre egyeztetett időpontban) megtanulhatod a legalapvetőbb eszközöket és gondolkodásmódot, hogy hosszútávon fent tudd tartani az álmaidat

 • Szintén az utazás előtt: 30 perces online álom konzultáció Zsófival arról, hogy mi is az álmod, aminek a közös utazással teret adunk

 • A programok alatt és közben minden nap egy adott témára fogunk fókuszálni, ami mind segíteni fog abban, hogy a bőség gondolkodásmódod erősödjön és hazatérve is az élet szép oldalára tudj fókuszálni

 • Szívközpontú life coachunk, Tölgyessy Zsófi folyamatosan jelen lesz, így bármikor elkaphatod, hogy egy kókuszdió mellett átbeszéljétek az elakadásokat, felismeréseket, bármit, amit szívesen megosztanál Vele

 • Hazatérés után: 2,5 órás online csoportos workshop Zsófival, hogy az álmok megvalósítása valóban megtörténjen

 • Ajándék Zsófitól: Álom Tervezés – Bőség Teremtés Program – melynek segítségével mélyítheted az eszköztáradat a bőség, az álmok, a boldog élet teremtése kapcsán! Ehhez az online programhoz örök hozzáférést kapsz ajándékba

 • Mindebben szuper eszközök és különleges munkafüzetek fognak támogatni, ami végig vezet az önismereti, álom utadon


ÉS A LEGFONTOSABB:
inspiráló közösség, melynek Te is tagja leszel, életreszóló élmények, kalandos találkozások, felismerések, rácsodálkozások és sok-sok minőségi énidő.

A programokon való részvétel opcionális. A részletes menetrendet indulás előtt 2 héttel fogjuk bemutatni. Igény eseten szívesen segítünk pénzváltásban, SIM kártya beszerzésében, egyéb önköltséges programok szervezésében (pl. napfelkelte vulkántúra, szörfoktatás, piaclátogatással egybekötött főző program, robogóbérlés), illetve, ha kedved van, fedezzük fel együtt a környéket, a helyi templomokat, az eldugott rizsteraszokat és a titkos strandokat.

A szálláson, vagy annak közelében található étterem, így az étkezéseket - a csomagban foglaltakon felül - ott is meg lehet majd oldani.
A csomag nem tartalmazza a biztosításokat.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.  ​
 

A résztvevők száma limitált, 20 fő. Minimum létszám: 12 fő.

SPIRITUALITÁS - SZABADSÁG - ÉRTÉKTEREMTÉS
Ismerd meg a tábor coach-át, Tölgyessy Zsófit!

 

"Üdvözöllek, Tölgyessy Zsófi vagyok. 2013-ban hátra hagytam a felsővezetői karrieremet, búcsút mondtam az automata robotpilóta üzemmódnak, hogy valóra váltsam két legnagyobb álmomat: fél éven át beutaztam Délkelet-Ázsiát, és a szenvedélyemet követve felépítettem a saját vállalkozásomat, szívből, hogy végre a saját sztorimat éljem. 3 célom volt, amikor belevágtam a vállalkozói útba:
• Szerettem volna boldogabb lenni és szívből haladni az úton (bár nem tudtam pontosan, merre tovább).
• Értékes munkát akaratam végezni, ami nem csak anyagilag sikeres, de szabad életet biztosít és támogat másokat. Értéke van és nem csak a pénzért dolgozok nap mint nap.
• Sokat szerettem volna Ázsiában lenni, utazni, tapasztalni és tanulni.

Hiszem, hogy csak akkor lehetünk igazán boldogok és sikeresek, ha szívből élünk és befelé figyelünk, hogy tudatosak legyünk a saját sztorink kapcsán. Hogy tudjuk milyen történetet mesélünk és erősítünk magunkban nap mint nap. Azt, amit valóban élni szeretnénk?

Az elmúlt 8 évben olyan embereknek segítettem mélyíteni az önismeretét a coaching eszköztárával, akik változtatni szerettek volna az életükön, hogy elkezdjenek haladni az álmaik felé, hinni abban, hogy lehetséges, hogy elég értékesek ahhoz, hogy igazán boldogok legyenek.

Ez a tábor számomra is egy valóra vált álom, úgyhogy alig várom, hogy Neked is minden támogatást és inspirációt megadjunk az álom életedhez!"


Tovább infó: www.tolgyessyzsofi.hu

Bali

Bali

Dél-Thaiföld

Dél-Thaiföld

Elefánt farm

Elefánt farm

Burma, Inle-tó

Burma, Inle-tó

Bali

Bali

Elefánt farm, önkéntes munka

Elefánt farm, önkéntes munka

Bali

Bali

Bali

Bali

Bali

Bali

Jáva

Jáva

Laosz

Laosz

Bali

Bali

meditációs elvonulás Thaiföld

meditációs elvonulás Thaiföld

Bali hinta

KIKNEK AJÁNLJUK?


Olyan elfoglalt nőknek és férfiaknak, akik szeretnének nagyot álmodni, kihozni a magukban rejlő potenciált, azonban úgy érzik, hogy ehhez egyszerre van szükségük csendre és inspirációra, minőségi énidőre és támogató közegre. Hisznek az önismeret fontosságában, az önazonosságban és nyitottak a spirituális impulzusokra, mert tudják, hogy ezek által közelebb kerülhetnek ahhoz az élethez, amit (titkon) vizionálnak. A programot úgy állítottuk össze, hogy az konkrét lépésekkel támogassa a személyes fejlődésedet, és Baliról hazatérve új irányt vehessen az életed.

Gondoltunk az igazán elfoglalt jelentkezni vágyókra is: az utazáshoz mindösszesen 6 szabadnapra lesz szükséged. Mert Balit mindenkinek meg kell tapasztalnia legalább egyszer az életében! Aki ide ellátogat kap tőle valamit: egy irányt, egy következő lépést, egy megerősítést, hogy haladni tudjon a szíve útján. 
 

MENNYIBE KERÜL MINDEZ?

 • kétágyas elhelyezéssel: 1.090.000 Ft.

 • egyágyas elhelyezéssel: 1.190.000 Ft.

 • egyágyas elhelyezés, az utolsó 2 éjszakára saját medencés mini villában:  1.245.000 Ft.

Az árak per fő értendőek, tartalmazzák a szállást reggelivel, a repjegyet, illetve a fentebb felsorolt programokat és az álom packot.
 

JELENTKEZÉS

Jelentkezésedet 48 órán belül visszaigazoljuk, és időpontot egyeztetünk Veled egy rövid telefonos beszélgetésre, hogy megismerjünk Téged, a motivációdat, illetve szívesen mesélünk a táborról, válaszolunk a kérdéseidre. Ezt követően küldjük a szerződést és az utalási adatokat.

200.000 Ft előleg kifizetésével tudod majd véglegesíteni a jelentkezésedet.

Árak

A helyi rituálék ráébresztettek, mennyire fontos az, hogy magamba is fektessek energiát, ne csak a családom jóllétébe. Évek óta felgyülemlett feszültségeket szabadított fel, a mai napig hálás vagyok érte.

Enikő

Ez a tábor volt életem legjobb befektetése, szerintem bátran mondhatom ezt a párom nevében is. Azóta számos pozitív változás érkezett az életünkbe, a karácsonyi ajándékunkat a szívem alatt hordom.

Ibi

Olyan érzés ez számomra, mint a nagy betűs SZERELEM. Mikor teszel-veszel, de közben ezen jár az eszed, és azon kapod magad, hogy mosolyog a szíved, lelked. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá.

Flóra

A két hetes utazás valójában több hónapos, mert a lélek tovább utazik, és hetekkel a tábor után születtek meg olyan felismeréseim, amelyek időtállóak lesznek. Néha messzire kell utaznunk, hogy megértsük, ami közel van.

Viki

bottom of page