top of page
India.jpg

NEKED ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE

ősi tudás, ami azt támogatja, hogy tisztulj, gyógyulj, megújulj.

UTAZÁS:
Indulás: november 8-án. Hazaérkezés: november 19-én
Nem kell bajlódnod a repjegyvásárlással és a járatok összehangolásával, a csomagba kiváló útvonalú repjegyeket választottunk (1 átszállás Dohában) a világ egyik legjobb légitársaságával. A Csapat együtt utazik. 
 

AJURVÉDA DETOX TÁBOR

 • az utazás már itthon elkezdődik, ugyanis a csomagnak része egy értékes ajurvéda workshop, amivel együtt hangolódunk, megismerkedünk az ajurvéda szemléletével, és egymással is.

 • 10 nap, 9 éjszaka Indiában egy- vagy kétágyas elhelyezéssel. (az árakat lent találod)

  • az egyszerű szállásunk India déli részén, az ajurvéda bölcsőjében (Varkala) található, egy óceánpartra néző hegyoldalon.

  • az ellátás tartalmaz 10 alkalommal reggelit, illetve 7 alkalommal ebédet és vacsorát is az ajurvéda testtípusodnak megfelelően - amit egy indiai gyógyító fog megállapítani érkezést követően. Itt egyszerű étkezésekre számíts, cukor-, hús- és koffeinmentesen.

 • az első napokon közösen megismerjük a környéket, a partot, megmutatjuk a kedvenc éttermeinket, a színes utcákat, a szabónkat, a mámorító fűszerest, hogy mielőtt elkezdődnek a kezelések, még belekóstoljunk India kavalkádjába. Az utolsó nap erre szintén lesz mód, így ha az intenzív méregtelenítő kúrát választod, ezeken a napokon akkor is lesz tere a felfedezésnek.​

 •  ajurvédikus konzultáció, testtípus és diéta meghatározása, ami segít abban, hogy a következő napok kezeléseinek menetrendjét összeállítsátok közösen. Mindez egy általunk tesztelt, jónevű indiai gyógyközpontban történik, ahol nyugodtan a szakemberekre bízhatod magad. Mi is ott leszünk Veled, ha szeretnéd, segítünk a fordításban, illetve a következő lépések kiválasztásában.

 • vendégünk vagy 60 perces ajurvéda welcome masszázsra.
 • ​fókuszban a tisztulás, pihenés mind mentálisan, mind fizikálisan.
  • a külső behatások minimalizálása, digitális detox a napok nagy részében, ami támogatja a mentális méregtelenítést.
  • a szállásunk kertjében, vagy a sétatávra elérhető parton bármikor megpihenhetsz, félrevonulhatsz, kapcsolódhatsz a természettel.

 • ismerkedés az ajurvéda elméletével, az összefüggésekkel, a miértekkel, és azzal, hogy Te mindezt miként tudod alkalmazni a mindennapokban (két alkalommal egy-egy órás elméleti betekintés)​

 • a reggeleket könnyed, vezetett jógagyakorlással indítjuk - kezdők számára is ajánlott - azzal a fókusszal, hogy támogassuk a szervezetünk méregtelenítő és gyógy folyamatait.

 • esténként meditáció, ami megtart, ha épp kibillennél, s segít hogy újra és újra tudatosítsd: jó az út, amin jársz, higgy a testedben, tökéletesen végzi a dolgát, gyógyul.

 • a napokat rövid megosztó körrel zárjuk, ahol lehetőség nyílik tapasztalatcserére, és a közösség megtartó erejének befogadására. A tisztulásra ugyanis különféle ellenreakciókkal válaszolhat a szervezetünk, ami érzelmi kilengésekkel, alacsony energiaszinttel és egyéb testi tünetekkel járhat. Ezek a szeánszok abban támogatnak, hogy átlendítsük egymást a nehéz pillanatokon, ezzel is segítve azt, hogy az ajurvéda kezelések a maximális hatásukat fejtsék ki.

 • azokra a napokra, amikor nem választasz kezelést, szívesen ajánlunk kirándulásokat a környéken, de a tábor alapvetően nem a felfedezésről szól, hanem a belső korlátok lebontásáról, gyógyulásról, így ezek az extra programok nem képezik a tábor szerves részét.​​
 • reptéri transzfer érkezéskor és távozáskor. 

 • megbízható, helyi szolgáltatókkal való együttműködés 

 • a szervezők folyamatos rendelkezésre állása a helyszínen (magyar nyelven) 

 • garantáltan inspiráló közösség elvárások nélkül, egymást motiválva. 

 • apró meglepetések, amiktől igazán otthon érzed Magadr az első perctől kezdve.

 
Ezen túl vendégünk vagy egy 'Isten hozott Indiában!' vacsorára, illetve az utolsó este egy közös búcsú vacsorára. 


ÉS A LEGFONTOSABB:
életreszóló felismerések, sorsszerű találkozások, rácsodálkozások, újszerű látásmód és sok-sok minőségi énidő, amiből Indiából hazatérve még sokáig töltekezhetsz. 

 

A programokon való részvétel opcionális. Az ajurvéda tisztítókúra nem képezi a  csomag részét, ezt önköltségesen a helyszínen tudod megvásárolni. (bővebb info lent) A részletes menetrendet indulás előtt 2 héttel fogjuk bemutatni. Igény eseten szívesen segítünk pénzváltásban, SIM kártya beszerzésében, egyéb fakultatív programok szervezésében.

A szálláson, vagy annak közelében található étterem, így az étkezéseket - a csomagban foglaltakon felül - ott is meg lehet majd oldani.


A csomag nem tartalmazza a biztosításokat, illetve az országba való belépéshez szükséges vízumot, valamint az Egyesületi tagdíjat 2024-re (havi 1000 Ft).
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.  ​

 

A résztvevők száma limitált, 16 fő. Minimum létszám: 12 fő.

10.jpg

INDIAI DETOX KEZELÉSEK EGY AJURVÉDA KÖZPONTBAN

A táborunk csomagja tartalmaz egy konzultációt és testalkatelemzést, amit indiai orvos és egyetemi tanár végez. Az eredmény alapján javasolni fognak Neked különféle masszázs alapú kezeléseket a következő egy hétre, illetve vitaminkúrát. Ezekre a helyszínen, a konzultációt követően tudsz jelentkezni, amennyiben szeretnél. Választhatsz félnapos, és egész napos kúrát is. (A heti kezelések ára nagyságrendileg 130.000-200.000 Ft között mozoghat a tapasztalatunk szerint - árfolyam függvényében ez változhat.)

Itt semmiképp sem kényeztető masszázsokra számíts. Előfordulhat, hogy a kezelések hatására intenzív hangulatingadozásaid, és enyhébb fizikai tüneteid lesznek, kimerültnek érzed Magad. Ez a folyamat velejárója. Ezen is együtt fogunk végig menni. Melletted leszünk, amikor csak szükséged van ránk. 

S HOGY MIÉRT ÉRDEMES?
Az indiai kezelések többek között pozitív hatással vannak az immunrendszerünkre, jobb szervi működést eredményeznek, stimulálva az emésztést, vérkeringést, hormonális rendszert, mérséklődhetnek az allergiás tünetek, súlycsökkenést tapasztalhatsz, illetve bőrproblémák enyhülését. A hatások egyénileg eltérőek. Minél hosszabb a folyamat, annál intenzívebb a várható eredmény is. Egy hagyományos indiai panchakarma (méregtelenítő kúra) legalább 3 hetes, így ez alkalommal tulajdonképpel közösen belekóstolunk az ajurvéda világába.

WhatsApp Image 2024-04-21 at 3.58.46 PM.jpeg

KIKNEK AJÁNLJUK?


Olyan elfoglalt nőknek és férfiaknak, akik:

 • a folyamatos megfelelés, rendelkezésre állás miatt úgy érzik, kevés időt szánnak magukra.

 • nyitottak az alternatív gyógymódok iránt, szívesen megismerkednek olyan ősi tudással, ami holisztikusan szemléli az emberi lelket, szellemet, testet.

 • szeretnék hátrahagyni az összes feladatot, a "kell"-eket, és egyszerűen csak megpihenni.

 • úgy érzik, megteltek a különféle világi impulzusokkal, szeretnének tisztulni, vágynak a csendre, az egyszerű dolgokra.

 • gyakran érzik magukat fáradtnak, kimerültnek, szívesen nyomnának egy RESTART gombot.

 • hisznek az önismeret fontosságában, az önazonosságban és nyitottak a spirituális impulzusokra, mert tudják, hogy ezek által közelebb kerülhetnek önmaguk legjobb verziójához.

 • nem luxus nyaralásra vágynak, készen állnak befogadni India kevésbé insta kompatibilis oldalát is, a szegénységet, a koszt, mert tudják, hogy ez is a valóságunk része. 

A programot úgy állítottuk össze, hogy az egy kóstoló legyen az ajurvéda ősi világába, betekintést kapj egy újfajta szemléletbe, aminek a hatása még sokáig kísér az úton. Olyan apró szokásokkal fogsz megismerkedni, amiket könnyedén be tudsz majd építeni a hétköznapjaidba. 

12.jpg

MENNYIBE KERÜL MINDEZ?

 • kétágyas elhelyezéssel: 990.000 Ft 

 • egyágyas elhelyezéssel: 1.140.000 Ft

Az árak per fő értendőek, és tartalmazzák a szállást, a fentebb felsorolt ellátást és programokat. Nem tartalmazzák az ajurvéda detox kezelést, illetve az extra kirándulásokat.
 

JELENTKEZÉS

MI TÖRTÉNIK AZ 'OTT LESZEK' GOMBRA KATTINTÁS UTÁN?

 1. Jelentkezésedet 1-2 napon belül visszaigazoljuk, majd időpontot egyeztetünk Veled egy telefonos beszélgetésre, hogy megismerjünk Téged, a motivációdat, illetve mi is mesélünk, válaszolunk a felmerülő kérdéseidre.

 2. Megküldjük Részedre a szerződést, a Divine Souls' Mission Sportegyesület belépő nyilatkozatát, illetve az előleg számlát.

 3. Jelentkezésed a 300.000 Ft előleg és az egyesületi tagdíj befizetésével válik véglegessé.

bottom of page