top of page
Vietnam.jpg

NEKED ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE

hogy minden egyes nap elvarázsoljon

FIGYELEM: Erre az útra már nincs több repjegyünk. 

UTAZÁS:

Indulás: március 9-én. Hazaérkezés: március 20-án
Nem kell bajlódnod a repjegyvásárlással és a járatok összehangolásával, a csomagba kiváló útvonalú repjegyeket választottunk (1 átszállás Isztambulban). A Csapat együtt utazik, először Budapest - Ho Chi Minh City útvonalon. Majd belföldi repülőjárattal utazunk kb másfél órát Ho Chi Minh City - Da Nang távon. Visszafele ugyanez.
 

MI VÁR RÁD AZ ÖRÖMTÁBORBAN?

 • 10 nap, 9 éjszaka a mesés Vietnámban egy- vagy kétágyas elhelyezéssel, 4 ****-os hotelekben (az árakat lent találod)

  • 2 éjszaka a pezsgő Ho Chi Minh City-ben, medencével, tetőterasszal és fenséges reggelivel.

  • 7 éjszaka közvetlenül a homokos tengerparton, Hoi An városában, medencével és ínycsiklandó reggelivel.

 •  egzotikus kirándulások eco transzferrel, belépőkkel, amik felszabadítják Benned a kreatív és teremtő energiákat:

  • az ázsiai metropolisz, Ho Chi Minh City közös felfedezése

  • kerékpáros látogatás a zöldség faluba, ahol többszáz éves hagyományok találkoznak a természet varázsával

  • engedd, hogy beszippantson a helyi piac forgataga

  • vietnámi ételeket készítünk isteni alapanyagokból

  • miközben a kisváros izzó fényei tükröződnek a Thu Bon folyó vízén, útjára engedjük kívánság gyertyánkat

  • megállítjuk az idő kerekét - kirándulás a 71 ősi hindu templom romjaihoz, ami az UNESCO Világörökség része

  • felvonózunk a világ egyik leghosszabb kötélpályáján a Ba Na Hills hegyei közé, ahol egy épített mesevilága tárul elénk a felhők fölött. Itt meglátogatjuk Vietnám egyik leghíresebb hídját, a Golden Bridge-t, ahol tényleg azt érzed majd, hogy Isten a tenyerén hordoz.

  • belepillantunk a buddhizmus világába, és fejet hajtunk egy óriási női  Buddha szobor előtt

  • hallottál már a tradicionális vietnámi orvoslásról? Ebbe is lesz lehetőséged betekinteni.

  • és a lista itt még nem ér véget. Hoi An városa számtalan felfedezni való kincset rejt, amiknek közösen eredünk a nyomába. Mindent kipróbálunk, megkóstolunk amit csak szeretnél. Elviszünk a helyi szabónkhoz, aki pár nap alatt Rád szabja a kiszemelt ruhát, vagy a cipészhez, aki Neked készíti el a vágyott lábbelit - mindezt a legjobb árakon.

 • vezetett jóga és meditációs szeánszok a nap programjához igazodva, amik ​balanszba hoznak és támogatnak a tábor csodás pillanatainak minél mélyebb megélésében. Az egyes alkalmakon a testünk főbb energiapontjait fogjuk megerősíteni, ezzel olyan pozitív hatást teremtve, ami életünk minden területén minőségi változást indíthat be.

 • kényeztető lábmasszázs, ami után könnyedebbnek érzed majd Magad (45 perc) 

 • amennyiben szeretnéd, isteni pillanataidat észrevétlenül megörökítjük és elektronikus formában átadjuk a képeket, amiken a legszebb éned mosolyog vissza Rád

 • reptéri transzferek érkezéskor és távozáskor 

 • megbízható, helyi szolgáltatókkal való együttműködés 

 • a szervezők folyamatos rendelkezésre állása a helyszínen (magyar nyelven) 

 • garantáltan inspiráló közösség elvárások nélkül, egymást motiválva 

 • apró meglepetések, amiktől igazán otthon érzed Magad már az első perctől kezdve 

 
Ezen túl vendégünk vagy egy 'Isten hozott Vietnámban' vacsorára, illetve az utolsó este egy közös búcsú vacsorára. 


ÉS A LEGFONTOSABB:
életreszóló élmények, kalandos találkozások, felismerések, rácsodálkozások, és sok-sok minőségi énidő, amiből hazatérve még sokáig töltekezhetsz.

A programokon való részvétel opcionális. A részletes menetrendet indulás előtt 2 héttel fogjuk bemutatni. Igény eseten szívesen segítünk pénzváltásban, SIM kártya beszerzésében, egyéb önköltséges programok szervezésében, pl. masszázs, ruha-, és cipőkészítés - igen, itt Rád szabják még a papucsot is, ha szeretnéd, múzeum látogatás, stb. Illetve, ha kedved van, fedezzük fel együtt a környéket, a helyi templomokat, az eldugott éttermeket, a piacokat.

A szálláson, vagy annak közelében található több étterem is, így az étkezéseket - a csomagban foglaltakon felül - kényelmesen meg lehet majd oldani.


A csomag nem tartalmazza a biztosításokat.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.  ​

 

A résztvevők száma limitált. Minimum létszám: 15 fő. Maximum létszám: 20 fő.

Inspirációs Tábor Vietnám

KIKNEK AJÁNLJUK?


Olyan elfoglalt, ambiciózus nőknek és férfiaknak, akik:

Szeretnének nagyot álmodni, kihozni a magukban rejlő potenciált, azonban úgy érzik, hogy ehhez egyszerre van szükségük csendre és új kalandokra, minőségi énidőre és támogató közegre.
Hisznek az önismeret fontosságában, az önazonosságban és nyitottak a spirituális impulzusokra, mert tudják, hogy ezek által közelebb kerülhetnek önmaguk legjobb verziójához.
Arra vágynak, hogy végre megünnepeljék, hogy élnek, hogy elengedhessék a határidők nyomását,  a feladatokat, s helyette a spontaneitás, és az öröm kerüljön fókuszba.

A programot úgy állítottuk össze, hogy a varázs hazatérve is sokáig kitartson. Olyan apró szokásokkal és értékekkel fogsz megismerkedni, amiket könnyedén be tudsz majd építeni a hétköznapjaidba. 

MENNYIBE KERÜL MINDEZ?

NORMÁL ÁR:

 • kétágyas elhelyezéssel: 940.000 Ft

 • egyágyas elhelyezéssel: 1.090.000 Ft

#DSMfamily KEDVEZMÉNYES ÁR*:

 • kétágyas elhelyezéssel: 810.000 Ft

 • egyágyas elhelyezéssel: 960.000 Ft

Az árak per fő értendőek, és tartalmazzák a szállást reggelivel, illetve a fentebb felsorolt programokat. Nem tartalmazzák viszont a repjegyet, de örömmel segítünk a megfelelő járat kiválasztásában.
*#DSMfamily kedvezményre jogosult mindenki, aki részt vett már legalább egy alkalommal DSM elvonuláson.

JELENTKEZÉS

A jelentkezésedet követően 48 órán belül e-mailben felvesszük Veled a kapcsolatot. A regisztráció 300.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé.

Divine Souls' Mission tábor Balin megváltoztatta az életem. Vietnám számomra egy újabb ismeretlen csodás hely, ahol veletek utazva biztonságban vár az ismeretlen.

Valentina

Az elvonulás során életemben először tapasztaltam meg azt a valódi, feltétel nélküli szeretetet, amiről addig csak olvastam. Azóta én is többet foglalkozom a szeretteimmel, több szeretetet adok. 

Judit

Rengeteg pozitív változást hozott az életembe Veletek Bali, igazi paradicsomi élményekkel gazdagodtam. Biztos vagyok benne, hogy hasonló megtapasztalások várnak Vietnámban is.

Évi

Megterhelő 1.5 éven vagyok túl, mind fizikálisan, mind érzelmileg, ezért szükségem van egy nagy dózisú töltésre. Már több DSM programon részt vettem, így nyugodtan rátok bízom magamat.

Ildi

bottom of page